Villkor och information

Memoryspelet Familjen

Villkor Information


Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

www.memoryfamiljen.se


Palompa Entertainment AB

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Organisationsnummer: 559126-3495


E-postadress: info@memoryfamiljen.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms. Vid faktura tillkommer 25kr för fakturaavgift och administration. Faktura skickas till din mailadress. 


Vi erbjuder följande betalsätt:

Betalning via Swish

Betalning via swish gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. 

Vid faktura tillkommer en avgift på 25kr för administration. Vid försenad inbetalning av faktura tillkommer påminnelseavgift på 75kr. 

Faktura skickas till er angivna mailadress, betalningsvillkor är 10 dagar. 


Betalningsmottagare är: 

Palompa Entertainment AB

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans till hela världen. Länder utanför Sverige beställer alltid på faktura. Viss prisskillnad kan ske i frakt.

Leverans via postnord.

Leveranstid mellan 3-5 dagar. 


Returer

Returinformation

Bytesrätt

Ni har full ångerrätt i 14 dagar från att Vi har skickat varan, förutsatt att Ni inte använt varorna och att dem returneras i originalskick och originalförpackning och inte är skadade, om så är och värdeminskning uppstått kommer vi då inte betala tillbaka fullt belopp. Vid retur står Ni för transportrisken och frakten. Återbetalning korrigeras när vi får returen av Er.


Reklamation

Reklamation av felaktig eller skadad vara skall ske så fort som möjligt och varan skall återsändas i rekommenderat brev (ej postförskott). Palompa Entertainment AB står för alla kostnader i samband med reklamationen. Ta kontakt med oss innan du skall skicka en reklamation. Skicka ett mail till info@memoryfamiljen.se med ordernummer/kundnummer en utförlig felbeskrivning och bilder eller filmklipp som visar felet. Reklamationsrätten gäller inte om kunden själv åtgärdat eller låtit åtgärda felet utan att Palompa Entertainment godkänt detta. Reklamationsrätten gäller inte om Kund orsakat felet. Reklamationsrätten gäller fabrikationsfel. D.v.s. ett fel som uppstått vid tillverkningen och som skiljer varan från en likadan tillverkad utan fel. Detta betyder att tex solblekning, missfärgning, rost och punktering endast går att reklamera inom fem dagar från det att varan togs emot. Vid en av Palompa Entertainment godkänd reklamation byter vi ut produkten mot en ny.

 Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Copyright © All Rights Reserved

Kontakta oss

Palompa Entertainment AB

Org. 559126-3495

Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat.